Nike a Hyperice představují revoluční chytrou obuv a vestu pro sportovce

Nike a Hyperice spojili síly a vytvořili revoluční produkty. Chytré boty a vesta využívají nejmodernější technologie, a tak posunou výkon a regeneraci sportovců na zcela novou úroveň.

 

 

Nové vysoké ponožkové boty Nike x Hyperice obsahují integrovaný systém ohřevu a kompresních vzduchových masáží. Kombinace ohřevu a komprese působí na svaly a tkáně v nohou a kotnících, čímž umožňuje sportovcům přirozený pohyb, lepší výkon a rychlejší regeneraci.

 

 

Pouze prostřednictvím tlačítka můžete synchronizovat teplo a kompresi obou bot nebo ovládat levou a pravou botu zvlášť. Na výběr máte tři úrovně komprese i ohřevu, které pohání bateriový pack v každé vložce boty.

Testeři vyzdvihují rychlejší regeneraci díky botám se schopností ohřevu a komprese, stejně jako ideální vnější podmínky. Díky vestě nabízející možnost okamžitého zahřátí či ochlazení dle osobních preferencí.

 

 

Chytrá vesta

Druhým produktem řady Nike x Hyperice je vesta, která sportovcům umožňuje cílit na dříve neovlivnitelnou proměnnou výkonu – vnější prostředí a podmínky. Vesta totiž disponuje termoelektrickými chladiči, a tak nabízí okamžité zahřátí a ochlazení bez nutnosti ledu nebo kapaliny.

Sportovec si tak může nastavit požadovanou teplotu, popřípadě se spolehnout na moduly s autonomními senzory, které monitorují a udržují tělesnou teplotu. Vzduchový vak a tlakový senzor uvnitř vesty se přizpůsobují tělu přitlačením tepelných modulů směrem dovnitř. Zvyšují tak pohodlí a maximalizují účinnost technologie ohřevu a chlazení.

 

 

Názor na boty sdílela atletka Nike Sha'Carri Richardsonová, která je označuje za klíčovou součást regenerace před i po trénincích a závodech. Na druhé straně LeBron James, basketbalová hvězda, se o botách i vestě vyjadřuje jako o produktech, které změní pravidla hry, co se týče rozcvičky a regenerace sportovců.

Obě značky uvedou inovace Nike x Hyperice na trh až v pozdějším termínu, ale nadále společně budou posouvat hranice možností pro dnešní sportovce.

Řada Nike x Hyperice představuje revoluční krok v oblasti sportovní technologie a otevírá sportovcům všech úrovní nové možnosti pro dosažení vrcholných výkonů a urychlení regenerace.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Nike.com