8 bláznivých doplňků k mobilu: Je libo virtuální klávesnici nebo mini stěrač displeje? 

Svět mobilních doplňků je plný bizarních a vtipných vychytávek, které si sice nekoupíte každý den, ale zaručeně pobaví. Dnes vám představíme sedm nejbláznivějších "mobilních doplňků", které jen tak nenajdete.

 

 

Ať už je váš smysl pro humor jakýkoli, tyto bláznivé doplňky pro iPhone vás zaručeně pobaví. Máme pro vás hned 7 tipů, které by vám, jako uživateli iPhonu mohli zpestřit každodenní bytí.

1. Ovládejte iPhone nosem: Máte rádi volné ruce? S tímto doplňkem v podobě "nosní roušky" opatřené dotykovými senzory zvládnete ovládat iPhone i bez použití prstů.

Ideální pro aktivity, kdy potřebujete mít ruce volné, ať už při vaření, sportu, nebo procházce se psem. Cena: cca 400 Kč.

 

Foto: www.iphonealley.com

 

2. Rukavice proti otiskům prstů: Už vás nebaví neustále leštit displej telefonu? Pořiďte si speciální rukavice, které nezanechávají žádné otisky a displej tak bude i po celodenním používání vypadat jako nový. Cena: cca 200 Kč.

3. Mini stěrač displeje: Pro všechny, kteří se rádi procházejí v dešti se smartphonem v ruce se hodí malý stěrač displeje podobný tomu z auta. Ten totiž během chvilky zbaví displej od veškerých dešťových kapek.

 

 

4. Kšiltovka s držákem na iPhone: Tápete, jak strávit volnou chvíli na pláži? Co kdybyste si pustili film? S kšiltovkou, která má integrovaný držák iPhonu vám zajistí stín, takže si užijete svůj oblíbený seriál i pod slunečními paprsky. Cena: cca 500 Kč.

5. Kryt s banánem: Klasické kryty na mobil už jsou nuda? Odlište se se svítivě žlutým, banánovým krytem. Ačkoliv jej v Česku seženete pouze na iPhone 13, eBay má obaly k dostání i pro další modely. Když už lze na iPhonu nosit balzám na rty, proč ne i banán nebo třeba kryt připomínající zabalenou sušenou šunku. Cena: cca 230 Kč.

6. Virtuální klávesnice: Představte si, že můžete svůj psací stůl proměnit v klávesnici! Tento virtuální kousek se jmenuje Cellulon Epic a promítá standardní QWERTY klávesnici na jakýkoli rovný povrch. A přestože je s ní psaní pomalejší, wow efekt upoutá pozornost každého ve vašem okolí.

Mašinka se spojí s vaším zařízením díky Bluetooth. Vydrží až dvě hodiny neúnavného psaní, a pak ji jednoduše oživíte pomocí USB kabelu, který je součástí balení. Pořizovací cena cca 1300 Kč.

 

 

7. Lahev s držákem pro iPhone: Klasický držák na smartphone už má každý, proč si tedy nepořídit takový, který vám i vašemu mazlíčkovi zajistí pitný režim i klidné sledování videa na mobilu. MagicMount Flask je produkt přímo určený na výlet.

Ačkoliv se na první pohled jedná o obyčejnou lahev na vodu, jeho základna slouží jako miska na vodu pro psa a ve víčku navíc ukrývá i stojánek s podporou MagSafe.

Právě tam si můžete na cestách umístit iPhone a použít lahev například jako stativ, nebo stojánek při volání na FaceTime. Lahev lze zatím pouze předobjednat, účastní se totiž crowdfundingové kampaně.

8. Bloček s poznámkami na zádech: Proč si něco zaznamenat do poznámek v mobilu, když si můžete opatřit papírový bloček na záda svého iPhonu?

Pro mnohé je papír prostě papír, a přesně pro tyto uživatele byl stvořen projekt SideNote. Bloček připevníte na záda iPhonu prostřednictvím MagSafe a už máte papír na poznámky vždy prakticky po ruce. Cena: cca 2295 Kč.

 

 

Připravila: Petra Sauerová
Foto: Facebook firem; iphonealley.com; Amazon;