Váš mobil jako podvodní kamera? Ano, jednoduše!

Fotit nebo natáčet krásy podmořského světa na svůj telefon? Máme pro vás snadné řešení, jak jednoduše přetvořit smartphone na podvodní kameru. 

 

 

Podvodní svět je často neprobádaný a naprosto fascinující. Právě proto si ho lidé přejí zachytit na svůj fotoaparát, aby se o své zážitky mohli podělit. To už nadále nebude problém. Stačí nasadit inovativní kryt Diveroid Universal Lite.

Na trhu najdete i odolnější telefony, které se vody sice úplně nezaleknou, ale také nevydrží všechno. A pokud byste se vrhli do natáčení podmořského světa, pravděpodobně jim dost uškodí sůl.

A právě pro tyto případy slouží podvodní kryt Diveroid Universal Lite. Díky kterému budete nyní moci natáčet videa a fotit pod vodou se svým dosavadním smartphonem.

 

 

(ne)Obyčejný kryt

Diverid Universal Lite je polykarbonátový kryt, který si můžete pořídit ve třech barevných variacích, modré, šedé a červené. Navíc je dostupný pro smartphony různých značek, jako je Apple, Huawei, Oppo, Wiomi, LG i Samsung.

A nejen, že se s ním budete moci potápět, ale budete moci dokonce klesnout až do 15 metrů pod vodní hladinu.

 

 

Pro dosažení co nejlepších výsledků je třeba použít speciální fotoaplikaci s intuitivním ovládáním a automatickou korekcí barev či rozmazání. Pořízené fotografie a videa s Diveroid Universal Lite se pak automaticky ukládají do galerie vašeho telefonu a snadno je můžete sdílet na sociálních sítích, s přáteli anebo rodinou.

Tohoto užitečného pomocníka pořídíte za 139 dolarů (cca 3 150 Kč) a k prvním zájemcům se dostane v únoru.

 


Připravila: Petra Sauerová 
Foto: Facebook firmy